Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2017, pod imenom Pulito d.o.o., z namenom zagotavljanja celostnih rešitev na področju pomivalnih strojev blagovne znamke DIHR. Naše podjetje deluje na trgu Slovenije, Hrvaške, Srbije in BIH.


Do leta 2019 smo opravili različne analize pomivalnih in izpiralnih  sredstev. Cilj je bil poiskati kombinacijo za optimalno delovanje pomivalnih strojev. To nam je tudi uspelo.


Rezultate smo predstavili slovenskemu zastopniku blagovne znamke DIHR, podjetju Elmont Bled d.d.. Z njimi smo sklenili pogodbeno strateško partnerstvo in dobili podporo italijanskega DIHR srl., ki je del giganta ALI GROUP srl.. 

Z letom 2020 smo na slovenski trg lansirali nov produkt: čistilo za ledomate ICEMATIC CLEANER! S prodajnim načrtom in rezultatom prodaje smo postali uradni zastopniki za ICEMATIC CLEANER po celem svetu.

Naša vizija je, da vsak uporabnik stroja znamke DIHR, uporablja tudi čistila iste blagovne znamke. Z uporabo naših produktov, zagotavljamo brezhibno delovanje in daljšo življenjsko dobo strojev.


Z novim konceptom želimo dvigniti kakovost uporabniške izkušnje in blagovno znamko na višji nivo.  Stranka z uporabo naših sredstev, pridobi daljše garancijsko obdobje pri nakupu novega stroja in popolno podporo naših partnerjev na trgu. 
Kako do nas?